Etichete

On Media Design realizează etichete pentru toate tipurile de produse, în toate formele și toate tirajele. La comandă realizăm și grafica pentru etichetele dumneavoastră și vă acordăm consultanță în ceea ce privește suportul de imprimare, dimensiuni, formă și tiraje (cantități), în funcție de planurile de vânzare și de dezvoltare pe care firma dumneavoastră le are.
  
Pentru a vă calcula un preț pentru etichetele pe care doriți să le realizați, introduceţi datele necesare în CALCULATORUL DE PRETURI de mai jos și veți obține prețul per etichetă și prețul total al cantității dorite.
CALCULATOR PRET ETICHETE
0.00 lei/buc
Dimensiuni eticheta (milimetri):
Latime:
mm
Înalt.:
mm
Numar de bucati (tiraj):
Tiraj:
buc
Culoare eticheta:
Culoare:
Tip hartie:
Tip:
Forma finala:
Forma:
Plastifiere:
Se plastifiaza lucios:
Da
Nu
Email:
Calculeaza
Total de plata: 0.00 lei

Trimite comanda acum
sau
Suna-ne! +40 754 376 890
MENȚIUNE IMPORTANTĂ: Calculatorul de prețuri face calculul pentru varianta în care etichetele sunt realizate în tipar digital. În cazul în care prețul total rezultat depașește suma de 1000 de lei este posibil ca etichetele dumneavoastră să poată fi realizate mai ieftin în sistem offset sau flexografic și atunci tehnologia de calcul este mai complicată și vă rugăm să ne contactați pentru o oferta de preț.
 
În principiu, cele mai ieftine etichete (preț/bucata) sunt cele în formă standard dreptunghiulară, tipărite pe hărtie de etichetă în tiraje foarte mari, iar cele mai scumpe sunt etichetele pe hârtie autocolantă, în tiraje foarte mici sau unicat, având o formă ce necesită cutterare sau ștanțare.
 

EXEMPLE DE PREŢURI:


Etichete de haine
50mm x 90mm
tiraj 100 de bucati
imprimate color
pe carton
dreptunghiulara
PRET: 0,157 lei/buc
TOTAL: 17,72 lei
Etichete de vin
80mm x 120mm
tiraj 100 de bucati
imprimate color
pe hartie de eticheta
dreptunghiulara
PRET: 0,290 lei/buc
TOTAL: 29 lei
Etichete de vin
80mm x 120mm
tiraj 100 de bucati
imprimate color
pe autocolant
dreptunghiulara
PRET: 0,390 lei/buc
TOTAL: 39 lei
Etichete de vin
80mm x 120mm
tiraj 500 de bucati
imprimate colorv
pe autocolant
dreptunghiulara
PRET: 0,344 lei/buc
TOTAL: 172,20 lei
 

CONCEPȚIE GRAFICA

 
În cazul în care va realizăm și grafica etichetei, aceasta costă, în funcție de complexitatea etichetei, între 30 și 250 de lei.
 

DETALII LEGATE DE FORMA ETICHETELOR:

 
În cazul etichetelor care nu au formă dreptunghiulară iar valoarea comenzii depașește 1000 de lei ele putând fi pretabile pentru tipar offset sau flexo, este necesară o ștanță, pe care o achiziționați doar o singura data și o veți folosi de căte ori doriți să realizați etichete cu forma respectivă, ea intrând în posesia dumneavoastră. Prețul unei ștanțe diferă în funcție de forma ei. Aici putem observa avantajul tiparului digital care elimină costul ștanței pentru etichetele care nu au forma dreptunghiulară și oferă un timp de execuție extrem de redus!
 

TIMP DE EXECUȚIE

 
În cazul în care etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de execuție este extrem de mic, dumneavoastra putând avea etichetele chiar în ziua în care le-ați comandat! În cazul în care etichetele sunt realizate în sistem offset sau flexo timpul de execuție depinde de mai multi factori (tiraj, timp de execuție ștanță, graficul lucrărilor și altele) și vă rugăm să ne contactați pentru a afla o estimare a timpului de execuție.
 

LIVRARE

 
În cazul în care livrarea etichetelor necesită folosirea unui serviciu de curierat există posibilitatea de a plăti serviciul de livrare la preluarea comenzii sau putem adăuga costul livrării în factură și îl plătiți odată cu etichetele.
 

PLATA

 
Plata se face la ridicarea comenzii. Prețurile includ TVA, deci sunt prețuri finale, de facturare!
 
Pentru detalii suplimentare vă rugăm sunați la telefon 0754.376890 sau 0237.230.461!
Vă mulțumim și nu ezitați să ne contactați!!!!
Top