STUDIO
GRAFICA 
Str. Bucegi nr. 21, Focsani, VN, Romania
Despre

Despre noi

Experiența

Avem peste douăzeci de ani de activitate în acest domeniu și am acumulat în tot acest timp o experiență care, spunem noi și mai ales spun clienții noștri, ne recomandă ca profesioniști în grafică & design, tipar, personalizări diverse, soluții IT, promovare și marketing.

Evoluţia

Legăturile pe care le realizăm cu voi ne fac să vă înțelegem nevoile, în funcție de posibilitățile de care dispuneți, de planurile de dezvoltare pe care le aveți, și să găsim metoda optimă de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerile.
Iar dacă nu ai o afacere te ajutăm în realizarea unor obiective care-ți vor îmbunătăți imaginea personală: o carte de vizită, un tricou personalizat haios și multe altele.
Așadar, apelează la serviciile noastre și cu siguranță vei fi mulțumit de colaborarea cu On Media Design.

Echipa

MIHAELA SERBAN
DIANA PETRACHE
PAUL OPREA
AUGUSTIN NEGRUȚ

GRAFICA – websiteuri
web design-promovare online

Suntem în plină revoluţie digitală. Și tu ai nevoie de soluţii IT, de software personalizat al afacerii tale! Ai nevoie de programe de calcul de preţuri, de programare a evenimentelor şi fluxurilor de producţie, de alte diverse aplicaţii. Ai nevoie de un web site bine structurat, cu informaţii relevante. Ai nevoie de promovare online!

STUDIO de GRAFICA
design publicitar

Prima ancoră în promovare este imaginea brandului, care trebuie să fie solidă, robustă, unică, plăcută ochiului și să scoată în evidență particularitățile care-i evidențiază plusurile, care-l diferențiază în piață, creându-i avantaj față de concurență. Te așteptăm la ON MEDIA Design să îți realizăm concepții grafice care sa-ți aducă toate aceste avantaje!

TIPAR
digital, offset, flexo

Pe hârtie sau carton, o grafică bună fără un tipar excelent rămâne la nivelul de speranţă. În schimb, un tipar excelent îţi aduce beneficiile scontate în promovare! Vino la ON MEDIA Design pentru un tipar de calitate!

ETICHETE
în coala, în rola

O etichetă bună vinde bine produsul, pentru început. Susţinută de o calitate pe măsură a produsului tău, eticheta va fi întotdeauna responsabilă de plecarea produslui tău de pe raft în coşul de cumpărături al clienţilor. Aşadar, o etichetă bună este o necesitate absolută!!!

Vezi mai mult...

IMPRIMARI
de mari dimensiuni

Indoor sau outdoor, de la afișe de mari dimensiuni în tiraje foarte mici, printuri pentru diverse tipuri de afișaje, până la bannere de mari dimensiuni, apelați la ON MEDIA Design Focșani pentru printuri de calitate!

PERSONALIZARI
tricouri, textile

Ieşi în evidenţă, promovează-te, fii interesant şi unic!!! Un tricou personalizat, cu un mesaj haios sau care pur şi simplu să te reprezinte, te scoate imediat în evidenţă şi te face să te simţi excelent! Vino la ON MEDIA Design Focşani cu tricoul tău, cu mesajul dorit şi noi iţi imprimăm tricoul! Pentru tot felul de personalizări, apeleaza la ON MEDIA Design Focsani!

GRAVURA
plastic, metal, lemn

Realizată pe diverse suporturi, produce inscripţionarea şi ornamentarea diverselor obiecte supuse acestui procedeu. Putem realiza de la simple ecusoane, numere sau plăcuţe de uşi, plăcuţe pentru personalizarea de cupe, trofee şi medalii, până la matriţe metalice complicate folosite pentru diverse imprimări.

STICKERE
de perete, vitrine

Îți dorești pentru copilul tău sau chiar și pentru tine o redecorare a camerei de locuit? Comandă acum la ON MEDIA Design Focșani un sticker de perete cu ce vrei tu și fă o bucurie din fiecare clipă petrecută acasă!

CUPE-MEDALII-TROFEE
personalizate

Pentru competiţii din diferite domenii, alese cu bun gust şi personalizate elegant, vor reprezenta materializarea unei frumoase amintiri a succesului. Comandă acum cele mai frumoase cupe, medalii şi trofee, la ON MEDIA Design Focşani!

AGENDE, CALENDARE
personalizate

Necesare tot timpul anului, calendarele personalizate de buzunar, de birou sau de perete, agendele personalizate, reprezintă un mod tradițional și elegant de promovare. Comandă din timp la ON MEDIA Design Focșani agendele și calendare pentru anul ce vine.

ON MEDIA DESIGN

Str. Bucegi nr. 21, Focsani, VN, Romania
+40 237 230 461
+40 754 376 890
office@ondesign.ro
Facebook