My account 2018-06-14T11:58:52+00:00

 

 

Autentificare

Înregistrează

Va fi trimisă o parolă la adresa ta de email.

On Media Design cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze în continuare confidențialitatea și securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) 679/2016, vă informăm că datele dumneavoastră personale constând în nume, prenume, adresa, telefon și adresă de e-mail, colectate în scopul prestării serviciilor de livrare a produselor achizitionate in sistem de comert electronic, vor fi pastrate pentru o perioadă de maxim 60 de luni și nu vor fi utilizate în alte scopuri precum scopul comunicării programului de lucru, a serviciilor nou apărute, a modificărilor de ordin operațional, a noutăților de marketing și nu numai etc din activitatea firmei .

Vă aducem la cunoștință că aveti dreptul la opoziție față de acest tip de pastrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteți manifesta expres astfel: trimițând un e-mail către office@ondesign.ro, în scris la adresa Str Bucegi,nr.21, Focsani,jud. Vrancea în atenția Departamentului Marketing sau netrimitand formularul final de plasare comanda in cazul in care nu doriti .

Dacă vă veți exercita dreptul de opoziție la pastrarea datelor în scopul arătat mai sus, On Media Design va înceta imediat acest tip de pastrare în ceea ce vă privește.

Cu stimă,
Echipa On Media Design