Despre promovare – afacerile sunt oameni !

//Despre promovare – afacerile sunt oameni !

Despre promovare – afacerile sunt oameni !

      Despre promovare … afacerile sunt oameni. Oameni care vand si oameni care cumpara. Oameni care ajung sa inteleaga ce-i poate uni. Si care stiu ca dintr-o afacere ambele parti trebuie sa iasa in avantaj. Asa se nasc relatii de afaceri, colaborari de scurta sau lunga durata, cunostinte, amicitii, prietenii.

       Dar ca sa-i cunosti pe oamenii care iti pot deveni, pentru inceput, parteneri de afaceri, trebuie sa te promovezi. Ca un adolescent care se imbraca frumos, isi aranjeaza parul, isi lustruieste ghetele.
Vorbeste frumos, este dragut, pe scurt isi creeaza o imagine buna. Și face asta si acasa si la scoala si când iese la plimbare. Peste tot!

 

      La fel si noi cu firmele noastre. Trebuie sa le creem o imagine buna si sa le promovam mereu, atât online cât si offline!

 

       Daca pâna acum câtiva ani marea lupta a marketingului si promovarii se ducea offline, cu materiale publicitare traditionale, absolut necesare oricarei prezentari, in ultimii ani publicitatea si promovarea online au devenit principalul motor in zona de advertising.

 

        Au ramas si, cu siguranta, vor mai ramâne in folosinta materialele tiparite, cele personalizate, care te ajuta sa te promovezi si sa te identifici. Aici vorbim de carti de vizita, legitimatii, ecusoane, diplome, etichete, mape, cataloage de prezentare, invitatii, imprimari si personalizari de tricouri, salopete, sepci si alte materiale textile, cani si pixuri personalizate, stegulete, stickere de perete, placute gravate pentru cupe, medalii si trofee, agende, calendare si alte asemenea.

 

         Au scazut insa dramatic in acest domeniu fizic, traditional al promovarii, materiale promotionale tiparite precum flyere, brosuri, pliante, la fel ca toata publicitatea din presa scrisa si multe altele. Le-a luat locul, cu mare rapiditate si mult succes, promovarea in mediul virtual, promovarea online.

 

          Solutiile IT dezvoltate in ultima perioada, având o dinamica ascendenta, pot satisface orice necesitate de promovare online. Pe lânga acestea, alte solutii IT pot viza in mod direct activitatea firmei. Au marele avantaj de a optimiza si fluidiza fluxurile de productie, de a implementa protocoale de functionare, de a dezvolta si supraveghea intrega activitatate. Solutiile IT pot fi diverse. De la programe individuale de calcul de preturi, programe de facturare, de gestiune, de management al documentelor, de arhivare, de programare a activitatilor sportive sau de alta natura si a fluxurilor de productie, pâna la programe integrate care pot realiza digitalizarea intregii afaceri.

 

          Promovarea online pleaca de la un web site bine construit, care respecta cerintele si protocoalele motoarelor de cautare, care are un continut relevant, astfel incât potentialii tai clienti sa gasesasca in el, cu usurinta, exact ceea ce cauta.  Despre promovare…

 

           Spre deosebire de promovarea traditionala prin materiale tiparite precum afise, reviste, ziare, postere, unde anuntul tau va fi afisat indiferent daca oamenii care il vad sunt sau nu interesati de el.   Tu platesti oricum pentru asta, in marketingul online oamenii care vad anuntul tau sunt direct interesati de el, altfel neputând sa-l vada, publictatea online targetând oamenii care cauta produsele tale sau similare cu ale tale.

 

            Asadar, ca sa ne facem cunoscuti potentialilor nostri clienti, viitori clienti, amici sau prieteni, haideti sa imbinam armonios publicitatea traditionala cu promovarea online, iar pentru a ne simplifica si dezvolta in acelasi timp activitatea sa apelam la solutii IT personalizate.

 

           Despre promovare …

Se spune ca vârsta ti-o da atitudinea. Haideti sa fim cu totii precum adolescentul plin de speranta, optimist, imbracat frumos, cu freza facuta si ghetele lustruite, care merge spre locul primei lui intâlniri.

Va asteptam cu drag!
despre promovare
2018-06-26T11:36:52+00:00