Etichete produs

            On Media Design realizeaza etichete de produs, in toate formele si toate tirajele. Printul poate fi realizat pe hartie autocolanta sau, la cerere, pe material suport PVC fiind taiate ulterior pe contur. Etichetele realizate pe material autocolant PVC sunt printata cu cerneala latex, rezistenta la intemperii, actiuni mecanice si raze UV.

La comanda realizam etichete produs personalizate si grafica pentru aceste  machete si va putem acorda consultanta in ceea ce priveste suportul de imprimare, dimensiuni, forma si tiraje (cantitati), în functie de planurile de vanzare si de dezvoltare pe care firma dumneavoastră le are.

In cazul in care va realizam si grafica printului, aceasta costa, în functie de complexitatea acestuia, între 30 și 250 de lei.

In cazul in care etichetele sunt realizate pe tipar digital, timpul de executie este extrem de mic, dumneavoastra putand avea etichetele chiar a doua zi in care le-ati comandat! In cazul in care etichetele sunt realizate în sistem offset sau flexo timpul de executie depinde de mai multi factori (tiraj, timp de executie stanta, graficul lucrarilor si altele) si va rugam să ne contactati pentru a afla o estimare a timpului de execuție.

 

etichete produs, eticheta autocolanta, eticheta produs adeziva, etichete Focsani, etichete vrancea, listare etichete, printare etichete, listare eticheta, listare etichete

etichete produs , etichete produs personalizate, pliante, flyere, bannere, sisteme expozitionale , autocolant printat, mape , afise , sisteme expozitionale personalizate , roll up , 

2020-01-27T09:58:50+00:00