Personalizare tricouri

Tricourile personalizate continand mesajul sau grafica dorita reprezinta un cadou perfect pentru orice ocazie . Tricourile, sau alte textile, pot fi personalizate la ON MEDIA Design Focsani atat cu mesaje text prin aplicare la temperaturi inalte de folie colorata in masa, special facuta pentru textile, cat si aplicare de printuri policromie listate pe laser sau latex.

Foliile colorate in masa pot fi alese dintr-un paletar de culori ce contine nuante standard ( rosu,alb,negru,albastru etc ) si sunt folii rezistente la spalare sau raze UV. 

Putem realiza si printuri policromie pe baza de latex, ce pot fi taiate sau nu pe contur, si aplica ulterior la temperaturi ridicate pe textile .Aceste printuri de pe tricouri sunt rezistente la apa, actiuni mecanice moderate, spalarilor si razelor UV.

Printurile policromie, realizate pentru tricouri, pe folie speciala pentru print laser nu sunt rezistente la spalare pretandu-se pentru mesaje cu imagini facute color ce au caracter temporar .

etichete produs, eticheta autocolanta, eticheta produs adeziva, etichete Focsani, etichete vrancea, listare etichete, printare etichete, listare eticheta, listare etichete

agende personalizate, agende personalizate calendare, agende personalizate cataloage, agende, meniuri, meniu, cataloage, calendare, calendare personalizate, meniuri piele personalizate, meniuri personalizate

2020-01-27T10:06:10+00:00