Tipar digital si offset

            On Media Design realizeaza printuri offset si digital cu imprimante de cea mai buna calitate, de ultima generatie, in toate formele si toate tirajele. Printul poate fi realizat pe toate genurile de hartie pornind de la 80g. pana la 300g., simple sau texturate. Finisarea printurilor poate fi facuta prin prindere in capse sau brosare cu clei.

La comanda realizam printuri personalizate, grafica pentru aceste  machete si va putem acorda consultanta in ceea ce priveste suportul de imprimare, dimensiuni, forma si tiraje (cantitati), în functie de planurile de vanzare si de dezvoltare pe care firma dumneavoastră le are.

In cazul in care va realizam si grafica printului, aceasta costa, în functie de complexitatea acestuia, între 30 și 250 de lei.

Daca printurile sunt realizate pe tipar digital, timpul de executie este extrem de mic, dumneavoastra putand avea printurile chiar a doua zi in care le-ati comandat! In cazul in care etichetele sunt realizate în sistem offset sau flexo timpul de executie depinde de mai multi factori (tiraj, timp de executie stanta, graficul lucrarilor si altele) si va rugam să ne contactati pentru a afla o estimare a timpului de execuție.

etichete produs, eticheta autocolanta, eticheta produs adeziva, etichete Focsani, etichete vrancea, listare etichete, printare etichete, listare eticheta, listare etichete

etichete produs , etichete produs personalizate, pliante, flyere, bannere, sisteme expozitionale , autocolant printat, mape , afise , sisteme expozitionale personalizate , roll up , 

2020-01-27T11:31:11+00:00